Tissekonen. Synonym for Tissekone

Min opvækst gjorde min mor gravid. Del 1

Tissekonen

Jeg kan ikke modstå fristelsen fra hendes bare hud og bider hende i nakken af ren liderlighed og kådskab. Kom lige herinde i mit frugtbare indre! At forsøge at slippe af med din tissekones naturlige lugt Skeden har en karakteristisk lugt, og dette er helt normalt. Ved du hvad der er specielt ved sædceller skat? Og I er begge vokset jer så store. Hun havde ægløsning og der var derfor gang i systemet igen. Hun bruker sjelden bh og truse. Jeg giver hende plads og hun stiller sig på knæ på sengen som jeg bad hende om.

Nächster

Da jeg tog min mor

Tissekonen

Jeg begyndte at stønne af den sugende fornemmelse. Du har din tissemand inde i mig! Hver gang gav det et gib i mig. Jeg kan kun nyde den nu lidt mere runde morkrop, hvorpå bagdelen ruller bestemt med hvert skridt. Stribe efter stribe blev klistret sperm skud ud over hendes overraskede ansigt. For helvede knægt, du skal kneppe mig bagfra nu! Fortsat krammede jeg mig ind til mor igen, men denne gang prikkede min tissemand lidt til hendes lår og det føltes egentlig lidt rart, så jeg trykkede den ind mod hendes varme krop.

Nächster

tissekone

Tissekonen

Min tissemand begyndte at hælde den ene mængde efter den anden ind i hende. Det var altid hende jeg talte med, eftersom mig far sjældent havde tid og jeg desuden ikke havde et tæt forhold til ham. Måske skulle jeg også se om jeg kunne få mulighed for at bedække hende? Med et liderligt glinsende spor skubber jeg den imod hendes læber inden jeg begynder at trække den nedad til hendes bryster. Jeg synes de var enormt flotte som de sad der på hendes store bløde bryster og jeg glor med stor nydelse på de runde former, mens jeg strækker mig en smule under tæpperne, hvilket gør at jeg kan mærke min tissemand blive spændt lidt ekstra op i forventning om mors dejlige behandling. Hendes store bryster hang ned foran hende og skabte 2 bløde dråber jeg for alt i verden ikke kunne stoppe med at kigge på. Jeg har ikke nogen sygdomme og det har du heller ikke? For det meste brugte jeg evnerne til at få hende til at sende mig billeder af hendes bryster og fisse når jeg havde behov for det, men flere gange fik jeg hende også til at indtale beskeder, hvor hun tryglede om at blive kneppet af mig.

Nächster

Synonym for Tissekone

Tissekonen

Men hvis du har fået din mens og lige har haft den inden det her kløe så kan det altså også være det. Ideelt set bør du skifte dem hver 4. Smut du ind på dit værelse indtil der er mad. Vi var ikke trængte, men hun var nødt til at være væk en stor del af tiden, hvilket betød at hun sørgede for at vi var mest muligt sammen når hun var hjemme. Stadig er hun dog uden nogen som helst på underdelen, så hun står der med sin runde bagdel og stritter den imod mig, nøgen og rund. Jeg kan kun være tilfreds med mig selv.

Nächster

Breaking News & Views for the Progressive Community

Tissekonen

Jeg bevæger mig hen bag hende og rækker om foran og lader mine hænder og fingre glide på hendes inderlår. Jeg rækker op og knuger hende til mig i et kram, som bliver gengældt i lidt mindre hengiven grad. Det ville jeg meget gerne mærke igen, så jeg rejse mig fra sengen med et tydeligt telt i underbukserne for at gå ud i huset og spørge mor om hun mon ville gøre det igen. Spørger du om du må sende din lækre sæd op i mig og ind i min livmoder? Jeg jeg elskede dog at stå med hovedet mod min mors bløde krop og armene om hende, mens hun kærligt vaskede os begge. Hendes hænder søger nedad og fisker min tissemand fra fra bukserne, som hurtigt stiger i længde og hårdhed. De havde fået mig som ganske unge.

Nächster

Kløende tissekone

Tissekonen

Det blev for meget for mig og tiden blev pludselig knap. Jeg lagde mig imod hende nøgne krop og pressede mit ansigt imod hende dejligt bløde bryster. Og det sagde jeg også for lang tid siden! Spørgsmålet hang lidt i luften, mens jeg fortsat bollede løs i mor. Endnu engang udløser jeg en orgasme i hende og besegler hendes frugtbare sprækkes skæbne — den skal endnu en gang være gravid. Jeg kommer i et mægtigt brøl og sprøjter bordet foran mig til.

Nächster

Min opvækst gjorde min mor gravid. Del 1

Tissekonen

Jeg synes du skal mærke min liderlige pik indtage dig. Ved du godt hvordan man laver børn? At tørre dig selv forkert efter at have været på toilettet Det er afgørende for feminin intimhygiejne, at du tørrer dig selv ordentligt, efter du har tisset. De var dejligt varme og bløde. Selvom vi således brugte meget tid hvert for sig, var det ikke udtryk for indifferens fra hendes side. Hvis din mor har købt noget nyt vaskepulver, eller du er begyndt at bruge trusseindlæg, og du derefter oplever, at dine tissekone klør og måske bliver rød, kan det skyldes eksem.

Nächster

fisse Arkiv : Sexhistorier og Sexnoveller

Tissekonen

I et raskt tempo begynder hun at sutte så dybt hun kan, samtidig med at hendes hånd onanerer mig. Varmen er noget helt andet omkring den og jeg kommer med nogle høje pust mens jeg sprøjter ind i mors mund. Den højre hang ned langs siden. Alle ser forskellige ud mellem benene, så det er svært at sige noget om, hvordan en normal tissekone ser ud. Denne damp går direkte til din tissekone.

Nächster