Sa babama. Nezaboravno: Ona je imala 60, a ja 23 godine i sa njom sam imao najbolji seks u životu

Sex Price, Erotske price, Incest price

Sa babama

Kako to muz daje svoju zenu drugome,javim se naa par oglasa i navedem 18 god. Povukla sam se da me ne bi vidjela da ne bi saznala da znam njenu tajnu. Ne znam ni sam kako ali odjednom sam bubnuo kako bi nas dvoje mogli otići negdje u grad na kavu i malo prošetati špicom. Istina da se u tom prigibanju i ljubljenju u obraz oslonila na moje rame i ja sam mogao osjetiti njenu sisu koja me dodiruje. Tom je Moniku zapazio na sajtu prvi put kada je dobio obaveštenje da mu je pogledala profil.

Nächster

Seks sa mojom bakom

Sa babama

Pio je rakiju,pušio i dobacivao nešto majci. Ona je imala prelep umiljat glas nazirale su se kruskaste sise guzovi lepi tvrdi dalo se primetiti izrazeni ocaravali kada sam gledao dok je postavljala veceru. Za trenutak je zastala s pričom a onda me iznenadila pitanjem. Na sebi je imala bijeli kombine i to prilično proziran. Zadigla je skroz suknju i pocela da jednom rukom miluje medjunozje,a drugom miluje grudi.

Nächster

EROTSKE PRICE

Sa babama

Nikada je nisam vidio u ovakvom izdanju pa sam zbog toga još više bio iznenađen. The film follows Ritchie from his days in Pacoima, California where he and his family make a meager living working on farms to his rise as a star. Kleknula je ispred mene i rekla neka je fotografiram odozgo kako bi uhvatio njene sise u krupnom planu. U tom trenutku sam se sažalio. Svako malo na svom laktu mogao sam osjetiti njenu sisu.

Nächster

Erotske Price

Sa babama

Negde oko ponoci sam krenuo do kupatila i video svetlo od tv kod nje u sobi. Uvukla mi je ruku u gaće, obuhvatila prsztima debeli kurac i rekla joj kako si vreo. Rekla mi je da joj slobodno sugeriram kakve poze da zauzme a ja sam bio zbunjen i nijem poput nekog balavca. Ponekad odvedem svoje kćeri u kino a onda pozovem i Juricu. Posle dorucka pricali opet se mazili ljubio je svuda lizao trazila da joj lizem i sisam prste na nogama ona za to vreme muzu sisala. Upalio,sam svjetlo u boravku i primijetio punu pepeljaru na stolu, flašu rakije i njene gaćice pored kauča.

Nächster

Sex na selu, 3. del

Sa babama

Jedno subotnje jutro, ili bolje rečeno kasno prijepodne, trgnula me iz sna zvonjava mog mobitela. Bio sam napaljen jer nam jes ex već duže bio nikakav…i malo i loš. Rukom zagrlio je milovao njenu sisu,njen muz je svrsio I ona progutala spermu ali me zgrabila da se ljubi samnom osecao sam miris ukus njegove sperme u njenim ustima koju je proggutala. Obećao sam joj pomoći oko njenog nauma pa ću to i učiniti. Tada je pocela prica otvorenija o sexu. Uvek se dešavalo isto, završili bi u njenom krevetu, gde su nakon seksa pričali, gledli filmove, večerali i družili se. Mislim da vam ne moram posebno naglasiti kako su, nakon tog dana i tih događanja moji odlasci baki Veri, postali učestali.

Nächster

Erotske Price v2: Napaljena seksi baka

Sa babama

Sise su joj kipjele, bradavice probijale kroz majicu. Za jedno kratko vreme kazala muzu da legne na bok da njegov kurac bude izmedju njenih i mojih usta cim sam sa njom poseo se ljubiti a,njegov izmedju mojih i njenih usana ona je svrsila tri puta je svrsila uhvatio sam u neverici sebe kada sam sisao njenom muzu da mi se pocelo dopadati da mi prija topao i da se trza u mojim ustima pulsira cak mi delovalo da je slaadak u odnosnu na prvi put ona je primetila da mi se dopada pa me pitala dali mi se svidja odgovorio sam da ona je bila van sebe. Mnoge poze su bile on tuca nju u picu ja u guzu nju i on u guzu ja u picu. Nazirale su joj se noge, lijepa guza i ogromne sise sa velikim bradavicama. Jebiga, baka Vera izbacila me iz cipela.

Nächster

Sex na selu, 3. del

Sa babama

Tad sam je ponovo pumpao do iznemoglosti. Navukla je onu haljinu pa sam je opet fotografirao. Fakat sam bio zbunjen tim razgovorom ali što je tu je. Ona ima svoju mirovinu a Jure joj uredno svaki mjesec na račun upalti određenu svotiu novca tako da ona ni u čemu ne oskudijeva. Govorila mi da sam divan I da je lepo od mene sto sam joj ostvario zelju,pitala me hoculi ponovo njenom muzu odgovorio da hocu,kada smo se vraatili u sobu njen muz je jos spavao videh njegov kurac podje mi vodica na usta obliznem usnu ona je vec legla pokazala mi rukom da legnem do nje ja sam obisao sa druge strane kreveta i legao jezikom poceh lizati glavic poggledao sam je njoj su oci caklele od srece uzmem kurac mlitav i pocnem ga sisati on rastao divan osecaj I on se probudio ja sam mu sisao i za uzivao dopalo mmi se da sisam a,i njemu se svidelo. Pa zar on da se provodi u našoj kući dok otac crnči na građevini.

Nächster