Retortvej 64a. Kylie

BARBARA * Torsdag 16

Retortvej 64a

Så du kan få den succes du fortjener. Mærk glæde i dig selv - og lad glæden være din guide. Udgangspunktet er den seneste nye forskning i betydningen af skæld ud for børns udvikling og selvværd. Maria Magdelen repræsenterer den urokkelige kærlighed, som vi alle har adgang til via vores eget sårbare hjerte. Min intention er, at 2020 bliver året, hvor jeg slipper frygt og springer ud med alle mine facetter. Vi skal selvfølgelig være så sensitive overfor vores børn, som vi kan.

Nächster

Din Spiritualitet v/Heidi Sagos, Valbygårdsvej 64A, Valby (2020)

Retortvej 64a

Der er mange åbne foredrag i kalenderen, bl. Er du med strømmen eller mod strømmen? Vi ser børn som unikke mennesker, der rummer potentialet for enorm vækst i mere end fysiologisk forstand. Hvis du har været med på siden et stykke tid, kan du måske huske, at kortet Lakshmi, The Goddess of Abundance blev trukket for en måneds tid siden. Oooog det er jo altid godt at være på forkant, så du ikke bliver overrumplet eller overrasket. Når du er glad, er du i samklang med din sjæl.

Nächster

❣️SMUKKE FORFØRERENDE VÅDE RONJA ER TILBAGE❤️ I MORGEN TIRSDAG D. 1. OKT 22

Retortvej 64a

Mod støms er klart det modsatte. Spark din dør ind til manifestation i dag. Kh Heidi Clairvoyance Online Workshop i 3 moduler. Det er et stort spørgsmål - og et svært spørgmål. Kig dig selv i spejlet hver dag og sig Jeg elsker dig.

Nächster

Kylie

Retortvej 64a

På dette 2 times foredrag stiller cand. Kortet guider dig og lader dig starte 2020 med guddommelig kærlighed. Hun minder os om, at der er en bro mellem himlen og jorden, og at vi er denne bro. Så bobler jeg indeni og tingene føles lette. Har du spørgsmål til produkter, så ring eller send os en e-mail, så finder vi sammen en løsning. Hver gang du er i stand til at elske nogen eller dig selv betingelsesløst, sætter du dem eller dig fri.

Nächster

Anna

Retortvej 64a

Jeg er måske , men ikke genert, og jeg er sikker på at jeg ville kunne tilfredsstille dig, om du så er i det bløde hjørne og har brug for lidt intimt og lignende villle det være en mulighed, men er du typen der skal skal af med noget energi, så elsker hun også at en mand tager fat og knepper mig hårdt og. Og det følger og støtter perfekt op omkring Lakshmi. Der er knap 20 ledige pladser, så er der fulde hus. Som fagfolk har vi en forpligtigelse til at styrke forældres oplevelse af at være gode nok. Humlen er at du mindsker din modstand - frygt, mangeltilstande, mindreværd etc.

Nächster

Imtex Aps. Valby, Retortvej 1C, Valby (2020)

Retortvej 64a

Vi forhandler produkter som: Diverse typer engangshandsker og arbejdshandsker, masker, engangsdragter, renrumsprodukter, hovedbeklædning, skoovertræk, sterile produkter, sprit klude og mange andre produkter. Rigtig godt nytår Og husk der findes ikke tilfældigheder. Og hvordan finder vi ud af, hvem vi er på sjæleplan? Sig affirmationen højt - og kig dit spejlbillede i øjnene. Maria Magdelene minder os om, vi har kraften og evnen til at modtage visdom og visioner indefra. Din spændvidde mellem tommel og pegefinger fortæller noget om din arbejdskapacitet.

Nächster

Imtex Aps. Valby, Retortvej 1C, Valby (2020)

Retortvej 64a

Dér ligger lykken og succesen. Jeg er en ung kvinde, med lange ben og talje, med en lille fast håndfuld af en barm, hendes fyldige sidder som den skal og elsker at der bliver taget godt fat i den, hun er frisindet og som kun de færreste, og klar på hjælpe dig med at opfylde dine mest. Lær Clairvoyance online Hvem er du på sjæleplan? ImteX er leverandør af kvalitetsprodukter inden for engangsartikler til medicinalbranchen, hospitaler, laboratorier, tandlæger, og kemisk industri, frisøre ImteX er leverandør af kvalitetsprodukter inden for engangsartikler til medicinalbranchen, hospitaler, laboratorier, tandlæger og kemisk industri, frisører, tatovører, autoværksteder samt børneinstitutioner, stort set alle brancher hvor personlig beskyttelse er et must. Hos ImteX har vi valgt at fokusere på kvalitet og service samt individuelle løsninger, derfor holder vi meget stærkt på at vores leverandører ikke kun producerer vores vare, men samtidig produktudvikler i samarbejde med kunderne og deres behov. Når du spørger din sjæl til råds - det kan være om alt. Det er fantastisk, når man jeg kan leve i tråd med sin passion - og hjælpe og servicere andre til at se deres lys, potentialer og alt det fantastiske de indeholder. Men det ved, vores indre stemme altid.

Nächster