Misssofie. Velkommen

Hem

Misssofie

Praktiskt taget alla 80-talets donnor såg likadana ut. Men att säga att till exempel hipsterstilen skulle mana till eget tänkande och att gå sin egen väg stämmer inte då alla som bär stilen har en nästan exakt likadan mössa, likadana kängor, samma canvasjacka och samma tighta jeans. Trots att vi inte är så många människor jämfört med andra länder har vi gått om modeintresserade och stilmedvetna människor på gatorna, av alla olika slag. Vi laver en venteplads udenfor salonen, hvor i bedes vente, til vi er klar. I Sverige har vi uppdelade stilar utifrån musikstilar men också själva klädstilen har fått en prägel utan någon speciell musikstil att kopplas till. Hos os får du også den helt rigtige vejledning i produkter til netop dit hår, og du er altid velkommen til en snak om hvad der passe til netop dit hår og din frisure.

Nächster

Hem

Misssofie

Selvfølgelig er det vigtig at kunden føler sig smuk, men det skal også være kundens egen stil, og ikke blot en fra et ugeblad der bliver kopieret. . Vi är idag mer uppdelade i olika kategorier. En egen stil idag Även om det finns ganska många så kallade modeoffer idag så har det ändå blivit bättre. Det handlar om att stilen på kläder och färgerna skiftar. Att mana till ett eget tänk om sin stil är att inte lägga ner för mycket tid på att tänka på det.

Nächster

Hem

Misssofie

Smukke hænder Vi laver Shellac og Brisa gele negle Forkælelse og velvære hos Hudproblemer, den evige kamp mod tidens tand, elller simpelthen bare velvære og selvforkælelse, så står vores dejlige kosmetolog og Decleor specialist Berit Nymark klar med stor viden og kærlige hænder. Det kan lätt anses att dessa modeoffer inte tänker själva och vet inte vilken stil de skulle ha utan modevärldens riktlinjer. Variation Det fina med Sverige är att det finns en hel del olika stilar och individualistiska uttryck här. Men att ha en egen personlig stil kan vara minst lika moderiktigt som att följa trenderna och det flyktiga modet. Mode och stil Dessa två benämningar betyder inte alltid samma sak, att följa mode och trender slaviskt är något många lever för.

Nächster

Hem

Misssofie

De senaste trenderna följs konstant. En stil behöver heller inte följa en genre och musikstil men kan vara något som faller sig naturligt det med. Støtten vil bidrage til vores indkøb af værnemidler og ekstra foranstaltninger, samt salonens økonomiske tab. Det är lätt att rynka på näsan åt annorlunda stilar, men det är att avundas något som man själv inte törs. Det blir allt svårare att lista ut en persons musikstil av att bara titta på klädvalet.

Nächster

Hem

Misssofie

Vi har lavet en tillægs ydelse ved de fleste behandlinger, hvor du kan støtte med et valgfrit beløb. Det kan låta komplicerat men kan vara så enkelt då en stil är något som faller naturligt. Deras klädstil byts ut varje säsong då något nytt skall bäras. Det gäller att välja de plagg som man själv gillar, från olika stilar och trender, kombinera detta fritt såsom det passar just dig. De som slaviskt följer modets alla nycker och samtliga trender kallas ofta en aning nedsättande för modeoffer och har fått sitt namn efter att man slavar under modevärldens direktiv.

Nächster

Velkommen

Misssofie

. . . . . .

Nächster

Hem

Misssofie

. . . . . . .

Nächster

Hem

Misssofie

. . . . . .

Nächster