Hofteholdere. Se vores flotte udvalg af elegante hofteholdere i flere modeller

Frækt lingeri & undertøj

Hofteholdere

Lingeri fra Shirley of Hollywood er en stor kollektion med forskellige elegante og pikante modeller med bedårende blonder, sløjfer, bånd og flæser på Baby doll´s, chemiser, korsetter, strømper, kjoler og teddys samt sexede trusser og hofteholdere med pailletter og rhinsten. . Her kan du se mit udvalg af hofteholdere og girdles. Hofteholdere kom frem for mere end 100 år siden, og var især populære i Frankrig for at være både praktiske og sensuelle. Vi elsker tanken om dit smil, når du åbner pakken med din nye frække lingeri — derfor modtager du altid dit lingeri fint indpakket i silkepapir og fine æsker.

Nächster

Strømpebåndsholdere og hofteholdere

Hofteholdere

Smukke hofteholdere til strømper Her finder du hele vores udvalg af frække, sexede hofteholdere i lækker kvalitet til kvinder i alle størrelser. Vi vil have at du skal føle, at du næsten kan mærke de delikate materialer og fine blonder mellem fingrene. Hvor kan jeg købe hofteholdere? Materialerne er bløde, behagelige og holdbare. Altså produkter, hvor der trods prisen ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Den klassiske hofteholderDe fleste hofteholdere er smalle og tjener derved kun til formål, at holde strømperne oppe. Hos Hunkemöller finder du et bredt udvalg af eksklusive hofteholdere, der passer til vores store udvalg af sexede. Det har sin umiddelbare fordel, da man ikke har to lag på, og kan vælge at benytte trussen med eller uden hofteholder.

Nächster

Frækt lingeri & undertøj

Hofteholdere

Derfor følger der altid matchende trusser med, når du køber en fræk hofteholder billigt online hos os. Dog oftest med blonder, sløjfer, spænder og endda kæder, som man ellers ikke ser på de mere standardiserede modeller til dagligt brug — kombiner evt. Idag bruger de fleste kvinder dog ikke 'strømper' mere - og med strømper mener vi nylon eller silke strømper som ikke har en silikonekant foroven, men kun forbliver oppe hvis de fæstnes til en hofteholder. Vi har fri fragt på hele shoppen, selv hvis du kun køber en enkelt sexet hofteholder eller finder noget lækkert i vores udsalg. Hofteholderen har en lang historie bag sig, men er mere eller mindre blevet en accessorie idag, grundet vores påklædning. Men vi har meget mere end det, så det er bare med at smide fødderne op og gå på opdagelse i vores fantastiske univers. Sammensæt dik look med blonder eller broderede detaljer.

Nächster

Hofteholder Hjerte

Hofteholdere

Hvad enten det drejer sig om brudenatten, andre festlige lejligheder eller dagligt brug. Faktisk findes der mange muligheder når først man har købt et eller flere par. Du kan sagtens vælge at sammensætte for eksempel et frækt sæt rødt undertøj med sorte hofteholder mm. Er man i tvivl omkring funktionen af en hofteholder, er det i bund og grund en mulighed for at slippe strømpebukserne, skifte til og slå gækken løs. En hofteholder hører under kategorien; tilbehør til lingeri. De blev hurtigt populære i resten af verden.

Nächster

Hofteholder Hjerte

Hofteholdere

Forførende hofteholdere til selvsikre kvinder I Hunkemöller har vi et stort udvalg af forførende hofteholdere, der alle passer til vores. Den brede hofteholderEller 'Waistincheren' som sådan en også kaldes har, udover at holde strømperne oppe, også en støttende effekt. Du skal ikke gå på kompromis, når du køber frækt lingeri og undertøj Størstedelen af vores frække lingeri, kommer fra små luksuriøse brands her i Europa. Med hofteholdere har man en vis garanti for at strømperne bliver siddende på deres retmæssige plads. Ethvert lingerimærke med respekt for sig selv, holder dog fast i, at producere hofteholdere til deres kollektioner - og heldigvis for det! Vores erfaring er, at de virkelig sætter en ære i at designe det smukkeste lingeri med helt igennem fantastiske detaljer i vanvittig lækre materialer. Hvorfor er det et sexet statement at købe en hofteholder? Udover det er super flot og eksklusivt så har de også god effekt der holder det hele på plads :- De fleste af mine modeller er med metalclips som er absolut det bedste til at holde fast på strømperne og ikke gå op når du sætter dig ned.

Nächster

Hofteholdere og Girdles

Hofteholdere

Ønsker man kun at bruge sin holder nogle gange og ikke tænker synderligt over, om denne går i stykker i løbet af aftenen, så kan man også sagtens købe en billigere model. Markedet for dette produkt er stort, derfor vil man med garanti kunne finde en lang række af forskellige typer, således at hver enkelt passer til en bestemt anledning. Du kan hoppe med på vognen og tilføre ynde og elegance til dit outfit. Kan en billigere hofteholder også gøre arbejdet? Vores frække lingeri er delt op i kollektioner og kategorier, så det er helt op til dig hvordan du har lyst til at shoppe. Trusser med hofteholdereDer laves ligeledes trusser, hvor hofteholderen er 'indbygget'. Det handler om at købe hofteholdere, der er af god kvalitet og fremstillet i materialer, som er behagelige mod huden og som sidder til uden at sidde stramt. Afhængig af materialet, har den shapewear effekt, og så de som regel fantastisk smukke, at se på.

Nächster