Apotek brøndby. Friheden Apotek

Café 13

Apotek brøndby

Vagtperioden er: Mandag - fredag kl 20. Du bør af hensyn til miljøet aflevere alle din medicinrester på apoteket. Der er gode parkeringsforhold bag apoteket. Som afslutning får du et resume som du eventuelt også kan sende til din læge. Mandag-lørdag åbent klokken 8-21 Søn- og helligdage klokken 10-15.

Nächster

Apotekets servicemål

Apotek brøndby

Gebyret er sammensat af et ekspeditionsgebyr og et pakningsgebyr. Beslutningen er truffet for at modvirke hamstring. På apoteket kan du helt gratis få tjekket, om du anvender din inhalationsmedicin korrekt. Der kan endvidere opnås online rådgivning døgnet rundt af sundhedsfagligt personale på I orden Rådgivning til kunder der får dosispakket medicin Kunder, der får dosispakket medicin, inviteres til dialog og tilbydes rådgivning i samme grad som andre kunder i skranken og forsendelseskunder. Der er ansat 4 farmaceuter, 13 farmakonomer, 2 farmaceutstuderende, 5 servicemedarbejdere og 4 farmakonomelever. Alternativt kan medicinen betales med mobilepay eller bankoverførsel inden levering. Udenfor normal åbningstid har apoteket vagtåbent.

Nächster

Apoteker og

Apotek brøndby

Vores mål er højst 2 fejl pr år Der er indenfor det sidste år ikke registreret fejl. Undgå kontanter og brug betalingskort. Får du medicin, som indeholder euforiserende stoffer, og skal rejse til et af disse lande, har du derfor mulighed for at få en medicinattest på apoteket, det såkaldte pillepas! Rødovre Apotek Her på siden finder du nyheder og informationer fra os på Rødovre Apotek. Den gennemsnitlige ventetid var 1:57 min. Du kan bestille et pillepas online på , hvorefter du kan afhente pillepasset, på det apotek, hvor du har købt din medicin.

Nächster

Brøndbyvester Apotek

Apotek brøndby

Udenfor vagtåbningstiden henvises der til Roskilde Dom Apotek, der har åbent 06:00-24:00 alle årets dage. Vidste du, at man kan få pakket sin medicin i poser, så man husker al medicin f. Udenfor åbningstiderne henvises til Horsens Løve apotek. Vi glæder os til at møde dig på dit lokale apotek. Så undgår man at bruge kontanter. Hvidovrevej ligger noget bedre end Brøndby Strand Apotek og Hvidovre Stationsapotek. Kontakt lægevagten på tlf 70113131 eller akut.

Nächster

Find apotek: åbningstider, adresse, telefon og meget mere

Apotek brøndby

I orden Lagerbeholdning Vi tilstræber at have de varer på lager, som efterspørges. Er du helt ny bruger, har du behov for tryghed, viden om medicinen og værktøjer til at få det bedste ud af medicinen for at komme godt i gang med behandlingen. I vagtåbent ekspederes gennem lugen. Der skal bestilles tid, og du skal give dit samtykke til, at farmaceuten må gennemgå din medicin via det fælles medicinkort. Vi tager også gerne imod MobilePay. Hvis du har fået noget nyt medicin i forbindelse med en ny diagnose, eller du har haft din medicin i mere end et år, så kan du få en gratis samtale med en farmaceut omkring medicinen, med udgangspunkt dig, viden, vaner og vanskelige situationer. Seneste målinger er udført pr.

Nächster

Åbningstider for Brøndby Strand Apotek i Brøndby Strand Centrum 16, 2660, Brøndby Strand

Apotek brøndby

De almindelige tilskudsregler gælder også for medicin, der bliver dosispakket. Apoteket kan rådgive dig om, hvordan du bedst kan stoppe med at ryge. Vi opdateres løbende på den nyeste viden om medicin. Dog ikke for recepter fra samme dag. Begrænsning af salg af medicin Sundhedsministeren har aktiveret dele af lægemiddelberedskabet. Du kan hjælpe os med at nedsætte forbruget af miljøskadelig plastikemballage ved selv at medbringe noget, du kan transportere dine apoteksvarer i.

Nächster

Allerød Apotek

Apotek brøndby

Vi opfordrer derfor alle til at vise samfundssind, holde sig fra at hamstre og hjælpe med til at sørge for, at der ikke opstår unødige problemer med forsyningen af medicin. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af den e-mail, som du modtager eller ved at sende en e-mail til. Det er muligt, at kommunikere med de ansatte om betjening gennem de store vinduer foran apoteket. Hvis det alligevel skulle ske, at vi ikke har varen hjemme, sørger vi for at have den eller en tilsvarende vare hjemme dagen efter. Apoteket er bemandet på hverdage kl. Vores mål er højst 5 fejl pr 10.

Nächster

Café 13

Apotek brøndby

Det er vores hensigt, at kun få kunder risikerer at vente mere end 10 minutter. Pengene vi får ind for købte plastikposer donerer vi i år pengene til Børnecancerfondet via et guldsponsorat til Team Rynkeby. Første gang kunden modtager dosispakket medicin, udleveres: kundebrochure, kopi af doseringskort, indlægssedler til de ordinerede lægemidler samt opbevaringsæske til dosisrullen. Et pillepas er relevant for dig, der bruger euforiserende medicin og rejser til et land, der er med i Schengen-samarbejdet. I den karakteristiske gule bygning tæt ved Glostrup Storcenter.

Nächster